Ne pare rău, înregistrarea s-a încheiat.

Te invit într-o călătorie de cunoaștere și vindecare a poveștii tale de viață. O călătorie care începe cu 2 zile de conectare și lucru împreună, într-un grup fain de oameni interesați de creștere personală. Povestea ta e compusă din credințe, valori, emoții, tipare, vulnerabilități și răni, mecanisme de protecție. Ea a fost scrisă demult, din toate experiențele și modelele de viață, dar astăzi putem învăța să rescriem acele bucăți care ne limitează.


  • Data: 18.03.2023 10:00 AM - 19.03.2023 06:00 PM
  • Locaţie Aviatorilor, Bucharest, Romania (Hartă)

Descriere

Componente ale poveștii tale, pe care le abordăm împreună:

* Convingeri profunde despre sine: Nu sunt suficient. Nu merit. E ceva în neregulă cu mine. Nu mă pot descurca singur.
* Răni și mecanisme de protecție: abandon, sacrificiu, perfecționism, salvator, critic interior, dependență, autosabotare
* Emoții grele: rușine, furie, anxietate, vinovăție, neputință, durere

Acest retreat este pentru tine dacă...

... vrei să înțelegi, pui ordine și să dai sens poveștii tale de viață
... îți dorești să faci pace cu trecutul
... ești pregătit să-ți asumi un proces de transformare emoțională și rescriere a scenariului de viață
... ești dispus să descoperi și să utilizezi inteligența corpului tău
... vrei să experimentezi puterea vindecătoare a unui grup de oameni ca și tine, interesați să iasă de pe pilotul automat și să trăiască în mod conștient.

Cum lucrăm...

....prin exerciții practice, experiențiale, folosindu-ne de puterea minții, imaginației și a corpului:
* Introspecție
* Imagerie ghidată
* Rescripting
* Meditație și vizualizare
* Mișcare și respirație conștientă
* Experiențe emoționale corective

… printr-o abordare integrativă, cu concepte și tehnici din mai multe școli de terapie: Psihoterapie Cognitiv – Comportamentală, Schema Therapy, Somatic Experiencing, Compassion-Focused Therapy, Polyvagal Theory și elemente din Constelații Familiale și Mindfulness.

Agenda

Ritmul și numărul exercițiilor vor fi adaptate grupului și vor include:
* Exercițiu de introspecție și procesare “Povestea ta”
* Imagerie “Conectare cu copilul tău interior”
* Tehnici de rescripting “Vindecarea rănilor emoționale”
* Exercițiu “Meditația strămoșilor”
* Exercițiu de eliberare a tiparelor nesănătoase
* Practici de conectare cu corpul, prin mișcare și respirație
* Lucru cu sabotorul intern cu ajutorul corpului
* Exercițiu experiențial de setare a limitelor sănătoase

Detalii organizatorice

Când: 18 si 19 martie, Între orele 10.00 - 18.00 în ambele zile

Unde: În sală, zona Primăverii/Aviatorilor
Cost: 750 Ron pentru cele 2 zile, pauze de cafea și de prânz incluse. Early bird pentru înscriere până pe 3 martie sau dacă vii însoțit de un prieten/o prietenă: 675 Ron.
Număr locuri: 10 


Dacă nu am mai lucrat împreună, înscrierea se confirmă după o discuție preliminară, pentru a vedea dacă rezonăm și dacă programul este potrivit nevoilor tale.

Despre mine

Sunt psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Hipnoterapie și Terapia Schemelor. Sunt un om pasionat de tot ce înseamnă psihologie, neuroștiință și dezvoltare personală, susținător al excelenței și iubitor de frumos. Lucrez cu adulți care își doresc să se întoarcă spre ei înșiși, să înceapă un proces de autocunoaștere și dezvoltare personală, să depășească blocaje și să vindece răni din trecut. Pentru mine, să fiu parte din procesul de transformare al oamenilor este un privilegiu, pentru care sunt profund recunoscătoare. Cred în oameni, în puterea lor interioară și în capacitatea de vindecare, de schimbare, de construirea de noi resurse. Am văzut acest lucru de foarte multe ori, atât în jurul meu, cât și în interiorul meu 🙂

Ce spun cei care au participat la alte sesiuni de grup alături de mine:

“A fost pentru prima oară când am lucrat într-un grup la nivel atât de profund și, cu siguranță, o mare parte din înțelepciunea pe care am obținut-o a fost și de acolo. Îmi place că Laura pregătește un conținut pe care apoi îl personalizează în funcție de dansul terapeutic al grupului și asta este o adevărată artă. Pentru mine, multe dintre exerciții au fost revelatorii și vor rămâne repere în lucrul cu mine.”

“Siguranța și relaxarea care se formează în grup îți dau curaj să te deschizi și să vorbești liber. Exercițiile sunt foarte profunde și revelatoare. Despe Laura sunt multe de spus, e un om autentic, care vorbește pe șleau, fiind ancorată în realitatea în care trăim. Îi admir dăruirea cu care își face profesia.”

“Experiența sesiunilor a fost foarte frumoasă: mi-a plăcut că nu cunoșteam pe cineva dinainte și că totuși mă simțeam în siguranță să expun experiențe personale, mi-a plăcut dinamica grupului, cum pe măsură ce ne cunoșteam mai bine, lucrurile începeau să aibă un alt sens. Experiența de grup a fost utilă pentru că găseam numitori comuni în ceea ce povesteam și existau momente de a-ha și atunci când nu eram povestitorul.”

“Multumesc pentru răbdarea și modul relaxat, interactiv și încurajator în care "ghidezi" aceste sesiuni. Faptul că oamenii se deschid și își povestesc vulnerabilitățile înlesnește deschiderea tuturor, iar tu ai un mod fain de a relaxa și mai mult lucrurile.”