Ne pare rău, înregistrarea s-a încheiat.

De 7 ani, fac exercitiul de creare a Vision Board-ului alaturi de sute de oameni care au ales sa participe la acest workshop. Cred ca Vision Board-ul este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru construirea unei vieti constiente, cu repere si directie. Te astept cu drag si pe tine!


  • Data:20.01.2024 10:00 PM - 20.01.2024 02:00 PM
  • Locaţie Eveniment Online

Descriere

Te invit si anul acesta:
• sa lucram impreuna la descoperirea si setarea de intentii pentru 2024
• sa exploram partea de valori personale si de principii de viata
• sa identificam resursele cele mai importante in perioade de incertitudine si stres
• sa cream un VISION BOARD cu visurile noastre, folosind imagini, culori, cuvinte cheie
• sa discutam ce obstacole sau convingeri limitative ne-ar putea bloca si cum le putem depasi folosind principii si instrumente din psihologie si NLP. 

Ce este un Vision Board? Il putem numi un panou al visurilor sau o viziune despre sine. Este o plansa pe care se lipesc imagini, citate, afirmatii, se deseneaza sau se noteaza anumite cuvinte legate de scopurile noastre pe termen scurt sau lung. De ce metoda functioneaza mai bine decat alte strategii? Datorita energiei pe care o punem in crearea vision board-ului, claritatii pe care ne-o ofera legat de ce ne dorim, datorita puterii vizualizarii - vom avea o imagine pe care o vom vedea in fiecare zi si care ne va ajuta mintea, constienta si inconstienta, sa se concentreze pe atingerea obiectivelor.

Cum procedam pentru crearea Vision Board-ului: persoanele inscrise vor primi in avans atat lista cu materiale necesare (foarfeca, lipici, markere etc), cat si imagini si cuvinte cheie (pentru a le putea printa). Fiecare va putea, de asemenea, sa-si aleaga imagini proprii – ceea ce recomand cu caldura, pentru ca Vision Board-ul va fi si mai personalizat in acest fel.

Investitie : 250 Ron/persoana

Inscriere: mesaj privat site/Facebook sau telefon 0721.221.311
Inscrierea se confirma dupa efectuarea platii, detaliile fiind trimise celor interesati.