Sunt un om pasionat de tot ce înseamnă psihologie și dezvoltare personală.
Dintotdeauna mi-a plăcut să citesc, să înțeleg, să ajut oamenii. Așa că în 2010 am făcut un pas mai departe și am început Facultatea de Psihologie. Pasiunea a tot crescut în intensitate pe măsura ce am studiat, am descoperit, am învățat, până când s-a transformat într-o profesie.

Valorile mele de bază sunt evoluția personală, învățarea continuă și autenticitatea. Sunt fascinată de mintea umană și de modul în care ea ne poate fi aliat sau sabotor. Lucrez cu adulți care își doresc să se întoarcă spre ei înșiși, să înceapă un proces de autocunoaștere și dezvoltare personală, să depășească blocaje și să vindece răni din trecut. Rolul de mamă m-a îndreptat și spre a lucra cu părinți, susținând un model de parenting conștient și echilibrat.

Pentru mine, să fiu parte din procesul de transformare al oamenilor este un privilegiu, pentru care sunt profund recunoscătoare. Cred în oameni, în puterea lor interioară și în capacitatea de vindecare, de schimbare, de construirea de noi resurse. Am văzut acest lucru de foarte multe ori, atât în jurul meu, cât și în interiorul meu :)

Când nu lucrez, nu particip la cursuri și nu citesc cărți de psihologie, iubesc să mă plimb și să descopăr locuri noi (știu foooarte multe cafenele și restaurante), să petrec timpul cu cei dragi, să călătoresc și bineînțeles să citesc romane bune.